Grøn inspirationsdag 11. maj

Aarstiderne Engros inviterer til en grøn dag med masser af inspiration og ny viden.

I samarbejde med Køkkenkultur og spændende gæster, inspirerer vi til grønne, økologiske og plantebaserede køkkenidéer.

Onsdag d. 11. maj 2022 (BEMÆRK NY DATO)
Jels Voldsted, Koldingvej 2, 6630 Rødding
Kl. 09.00-15.00

Pris 350 kr. pr. deltager

Program for dagen:

Kl. 09.00 Velkomst v/Mette og Troels – kundekultivatorer Aarstiderne Engros

Kl. 09.15 Uffe Truelsen: Økologi i efterskolekøkkenet – hvad kan vi forandre i fællesskab?

Økologi er en vigtig del af den grønne omstilling. Økologi kan og skal ikke stå alene men er er del af mange mad, spise og indkøbsvaner der skal ændres for at vi kan modvirke den klima og miljøkrise vi står midt i – lokalt og globalt. Uffe tager en rundtur rundt på den brændende platform og giver inspiration til at udvikle og arbejde med køkkenets rolle, ansvar og muligheder i den bæredygtige omstilling. Han tager også fat på hvad den enkelt køkkenansatte kan bidrage med som rollemodel.

Kl. 10.15 pause i det fri

Kl. 10.45 Uffe fortsat – Økologi i køkkenet uden sure elever og uden at det koster en krone

Hvad betyder et nyt og mere grønsagstungt for elevernes og personalets humør? Hvordan holder man budgettet når man hæver sin andel af økologiske varer?  Hvad sker der med arbejdsmiljøet når man forandrer og hvordan sikrer vi at det bliver sjovere, fagligt udviklende og trygt at gå på arbejde midt i en forandring af det køkken vi kender?  Vi skal høre røverhistorier og konkrete løsninger fra den virkelige verden og så bliver der også tid til at få svar på jeres dagligdags udfordringer, når vi slutter oplægget med at åbne Uffes økologiske efterskolebrevkasse.

Kl 11.45 pause

Kl. 12.00 Præsentations af udvalg fra Aarstidernes varme køkken  v/Sanne Venlov

Kl. 12.30 Frokost

Kl. 13.30 Sanne Venlov– smag og planteproteiner

Kl 14.15 Erfaringer fra Eva Skov Flakkebjerg Efterskole

Kl. 14.45 Opsamling og aftaler om besøg – Troels og Mette

Tilmeld dig her