Køkkenkulturs Forårskursus

Køkkenkulturs store forårskursus for køkkenfolk i de frie kostskoler afholdes igen i 2023

I 2023 er kurset tilrettelagt så alle køkkenansatte kan deltage.

Kurset tilbyder to dage med ro og fokus på faglig udvikling. Målet er at kursisterne skal blive mere nysgerrige og dygtigere og få lyst til at tage det hele med hjem i køkkenet. Vi skal også bruge tid på at tale sammen, dele vores erfaringer skabe et solidt netværk med de andre skoler.

Forårskurset har i 2023 et særligt fokus på hvordan vi skruer endnu mere op for grøntsager, bæredygtighed, bælgfrugter og velsmag i hverdagsmaden. Som kursist kommer til at møde oplægsholdere der kan og vil inspirere til et grønnere, sundere og sjovere kostskolekøkken.

Du kommer til at møde:

Mona Carøe, cheføkonoma, Regionshospitalet Randers

Mads Dreyer, en del af ledelsen på skolerne i Oure

Morten Bredsgaard Randers, Post Doc, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet

Mikael K. Bjerre, forfatter, erhvervspædagog og stifter af Mand & Bil

Finn Bonde – musiker af guds nåde

Mads Michelsen, ejer af reklamebureauet Hey Content

Hayley Brooke Richardson, sanker og tebrygger

Henrik Andersen, yogainstruktør og tebrygger

Uffe Truelsen – kursusleder og oplægsholder

Kurset afholdes fra 25. til 26. april

Kurset afholdes igen på det helt fantastiske Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference der ligger smukt og roligt – lige lidt syd for Brande.

Prisen på kurset er 4995 kr. inklusiv moms enkeltværelse og fuld forplejning.

Det er allerede nu muligt at forhåndstilmelde sig og reservere en plads på kurset.

Tilmelding foregår til uffe@koekkenkultur.dk Skriv skolenavn, titel på kursus, CVR-nummer og antal deltagere.

I januar 2023 udsender vi fakturaer og det endelige program for kurset.

Efter der er betalt er tilmeldingen bindene.

Ret til ændringer forbeholdes.

Er der spørgsmål så ring på 2613 0583