Mere smag – mindre kød! 8. december i Aalborg

Et praktisk køkkenkursus hvor du får sat gang i tankerne og får fingrene i råvarerne!

Hvordan skruer man ned for kødet og undgår dybe panderynker og hængemule? Der skal nogle nye retter og nye tilberedningsmetoder på bordet, for uden de traditionelle mænger af kød, kan det være svært, at få især mænd og drenge til at være begejstret for menuen. Igennem kursusdagen kommer vi til at arbejde med nogle retter som er bæredygtige og som I kan servere med succes. Kurset arbejder med vegetarretter, veganske retter men også med retter hvor dan man strække smagen af kød og dermed bruge meget mindre kød og bruge kød af en bedre kvalitet.

Målgruppen er mennesker der er ansat i store køkkener; kantiner – efterskoler – børnehaver – osv.

Temaerne i kurset er faglighed, friske råvarer, formidling og bæredygtighed.

Prisen på kurset er: 1255 kr – prisen er inklusiv råvarer, forplejning i løbet af dagen og moms.

Kurset bliver afholdt med max 9 deltagere plus underviser – vi skal kunne holde god afstand og holde os under forsamlingsloftet.

Seneste tilmelding er mandag d. 30 november.

Tilmelding foregår til uffe@koekkenkultur.dk – tilmelding er gældende når gebyret er betalt.

Kurset afholdes på Techcollege, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg – tirsdag d. 8. december 2021 – 9.00 til 15.00

Underviser på kurset er Uffe Truelsen. Uffe er 37 år gammel og har tæt på 20 års erfaring med mad, mennesker og det at skabe en ramme for det gode måltid. Han er uddannet kok og i sommeren 2020 blev han færdig med en AU i ledelse og har dermed blandet teori og en solid praktisk faglighed med en kreativitet, der kan finde solide løsninger, der virker i en travl køkkenhverdag. I næsten 10 år stod han i spidsen for en gennemgribende forandring af køkkenkulturen på Horne Efterskole. han omlage køkkendriften fra 0 til over 90 % økologi. han opbyggede et stærkt netværk af lokale leverandører, der stadig leverer 1. klasses sæsonbestemte råvarer og han genindførte begejstring og faglig stolthed sit eget køkkenet alt sammen uden at bruge flere penge. 1. februar 2020 gik han fra deltid til fuldtid i Køkkenkultur og arbejder nu med køkkenudvikling, foredrag, undervisningsforløb, workshop, teambuilding, podcast + det løse. Uffe arbejder gennem humor, en bred faglighed og en pragmatisk tilgang til måltidet, på at formidle alle de aspekter der skal til at servere et måltid, der er godt for mennesker og som samtidigt kan bidrage til den bæredygtige omstilling.

De aktuelle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen bliver selvfølgelig fuldt.

Kurset kan aflyses så sent som på dagen af udbyderen i tilfælde af symptomer for underviseren, der er typiske for Covid-19. En aflysning er ikke forbundet med nogen udgift, eller ansvar for udgifter for nogen af parterne

Kurset kan aflyses hvis sundhedsstyrelsen ændrer deres retningslinjer på en sådan måde, at kurset ikke længere, kan gennemføres på betryggende vis. Hvis kurset aflyses, refunderes kursusgebyret hurtigst muligt.