Mere smag – mindre kød

En praktisk køkkenworkshop der kan afholdes i jeres eget køkken. Hvordan skruer man ned for kødet og undgår dybe panderynker og hængemule? Der skal nogle nye retter og nye tilberedningsmetoder på bordet, for uden de traditionelle mænger af kød, kan der være svært, at få især mænd og drenge til at være begejstret for menuen. Dagen igennem kommer vi til at arbejde os ud fra jeres udgangspunkt og hen mod nogle retter som I vil kunne se jer selv, servere med succes. Kurset arbejder med vegetarretter, veganske retter men også med retter hvor dan man stække smagen af kød og dermed bruge meget mindre og af en bedre kvalitet.

Temaerne i workshoppen er faglighed, formidling og bæredygtighed.

Kurset kan afholdes alle dage hvor jeres køkken er ledigt.

Prisen på kurset: 7500 kr. – prisen er eksklusive transportomkostninger, råvarer og moms.

Prisen er inklusiv:

– Et telefonisk formøde med gennemgang af muligheder for at tilpasse workshoppens indhold til jeres hverdag.

– En specialtilrettelagt kursusdag i jeres omgivelser i tidsrummet 8.30 -14.00

De aktuelle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen skal kunne overholdes for at vi kan afvikle kurset.

Kurset kan aflyses af begge parter så sent som på dagen i tilfælde af symptomer, der er typiske for Covid-19. En aflysning er ikke forbundet med nogen udgift, eller ansvar for udgifter for nogen af parterne

Kurset kan aflyses af begge parter, uden udgifter, hvis sundhedsstyrelsen ændrer deres retningslinjer på en sådan måde, at kurset ikke længere, kan gennemføres på betryggende vis.