Hvad kan du hyre Uffe til?

Alle arrangementer, foredrag, workshops, kurser, udviklingsforløb mv. bliver skræddersyet så det passer til jeres ønsker. Herunder er der eksempler på arrangementer der er blevet afholdt.

En skræddersyet forandring i jeres køkken

Udvikling af bæredygtige køkkenvisioner i samarbejde med jeres beslutningstagere. Et forløb med coaching, ideudvikling, sparring med køkkenansatte med fokus på personlig og faglig udvikling. En lavpraktisk gennemgang af køkkenets arbejde   herunder også indkøbet – kan der købes smartere ind og skabes en bedre køkkenøkonomi? Hjælp til at udvikle en kostpolitik, der passer til køkkenet og rammerne. Praktisk og teoretisk hjælp til at gennemføre en forandringsproces i køkkenet – hjælp i hele eller dele af processen.

Tid: Alt fra 2 timers ideudvikling til et stort udviklingsforløb over 6 måneder.

Et internt kursus i jeres køkken

En hel dag hvor vi sammen, laver laver bæredygtig mad i jeres eget køkken – med det normale antal spisende. Vi tager udgangspunkt i jeres fysiske rammer og kompetencer. Sammen finder vi ud af hvilke muligheder I har for at skrue op for bæredygtigheden i jeres hverdag. Med denne kursusform sikrer vi at den udvikling i søger, også kommer til at passe ind i jeres hverdag.

Tid: En almindelig hverdag – plus et formøde på 1-2 timer.

Køkkenkultur i forandring

Praktisk workshop og oplæg for ledere, undervisere og køkkenpersonale. Dette arrangement er lige dele inspiration og praktiske redskaber. Her går vi i dybden med de udfordringer og muligheder, en forandring medfører. Vi kommer rundt om hele køkkenet: økonomi, samarbejde, kostpolitik, arbejdstider, status i organisationen og selvfølgelig også maden og leverandørerne. Målet er at kickstarte en proces, hvor organisationen bliver i stand til selv at finde nye veje.

Tid: ca. 5 timer.

Mad og begejstring!

Et foredrag, der skaber begejstring og basis for innovation. Fokusset er på, hvordan man skaber en køkkenkultur, hvor det er festligt at lave rigtig mad til rigtige mennesker. I kommer gennem dyrt købte erfaringer, ideer til nye måder at fordele arbejdsopgaver i dagligdagen, nye måder at anvende og indkøbe råvarer og meget mere. Oplægget er et indspark, der kan skabe et innovativt og passioneret køkken, håndgribelige værktøjer til at anvende flere økologisk og/eller lokalt producerede råvarer uden at det koster en krone på bundlinjen. Mød en ny måde at tænke og lave mad til mange.

Tid : ca. 1 ½ time.

Oplægget kan eventuelt kombineres med en workshop

En workshop i jeres køkken

Det kan være salater med grove grøntsager, kål og det, der er værre. Mindre kød – mere smag. Mere økologi – bedre økonomi, noget helt andet eller en blanding. En workshop har altid rodfæste i det at skabe en bedre madoplevelse samtidig med at skabe en god køkkenøkonomi og dermed skabe rum til bedre råvarer.

Tid: ca. 3 timer.

Et foredrag om at få mere bæredygtighed i køkkenet uden at det koster en krone

Inspirerende fortællinger fra min proces fra 0 til over 90 procent økologi – uden at hæve budgettet. Cowboytricks og inspiration til at tænke nyt i det daglige arbejde. Foredraget er godt til at igangsætte en proces hvor der skal udvikles en ny kostpolitik.

Tid: ca. 1 time