Tak for et godt Grønt Køkkentopmøde 2025

Her finder du materialer, slutdokument, slides og links.

Du har mulighed for at fortælle os din oplevelse af topmødet og vinde en Summerbird julekalender.

Gå til

Evaluering

Vi bliver glade hvis du vil evaluere din oplevelse på topmødet, så vi kan blive endnu skarpere næste gang.

Find vej til Højhuset

Højhuset i Herning er højt, fordi man i sin tid mente, at den højskole, der skulle bygges i Herning i 1961 også skulle være det. Altså høj. Så midt i det flade Herning byggede de Herning Højskole som højhus.

I dag er der ikke længere højskole, men konference- og kultur-hotel. Og her skal vi holde topmøde sammen i rammer, der emmer af 60’er nostalgi, men er opgraderet til nutidens standarder.

Se mere her: hojhuset.com

Transport og parkering

Højhuset ligger 3 km fra Herning centrum, 9 km fra Messecentret, med gode tilkørselsforhold til motorvejen og let at tilgå med offentlige transportmidler.

Der er direkte linjer med både bus og tog fra Herning Banegård, Messecentret og Herning Centret og med stop i Birk. Højhuset ligger ca. 15 minutters gang fra Birk Station.’

En taxa fra banegården tager ca. 15 minutter og koster ca. 150 kr.

På Højhusets matrikel er der 170 gratis parkeringspladser og 2 ladestandere/4 udtag.

Program

Her er dagens program. Vil du se hele kursusbeskrivelsen ligger den stadig tilgængelig her.

8.30 – 9.15 (Pejsestuen)
Tjek ind, netværk og en god bolle

9.15 – 9.30 (Foredragssalen)
Velkomst og introduktion til dagen 

9.30 – 10.15 (Foredragssalen)
Uffe Truelsen – Sådan gør du det sjovere at gå på arbejde i et køkken fyldt med grøntsager og bælgfrugter. 

10.15 – 12.00 (Foredragssalen)
Mads Herskind – Masterclass i BÆLG  der giver dig mod og indsigt i arbejdet med bælgfrugter i dit køkken.

12.00 – 13.00 (Spisesalen)
Frokost 

13.00 – 13.30 (Foredragssalen)

Fællessang med Finn Bonde

13.30 – 15.00 
Spor 1: ‘Netværk og vidensdeling’
(I mødelokalerne – I bliver tilfældigt fordelt lige efter fællessangen)
Spor 2: ‘Grøn kommunikation og grønne nudges’
(Foredragssalen)

15.00 – 15.30 (Foredragsalen)
Fælles afslutning og dialog

15.30 (Foyer/Spisesalen)
Eftermiddagskage og tak for i dag

Skal du bruge hjælp eller har du spørgsmål på topmødet, kan du kontakte Uffe eller Mads.

Kursusledere

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?