En praktisk køkkenworkshop der kan afholdes i jeres eget køkken. Hvordan skruer man ned for kødet og undgår dybe panderynker og hængemuler? Der skal nogle nye retter og nye tilberedningsmetoder på bordet – for uden de traditionelle mænger af kød kan det være svært at få især mænd og drenge til at være begejstrede for menuen. Dagen igennem kommer vi til at arbejde os ud fra jeres udgangspunkt og hen mod nogle retter, som I vil kunne se jer selv servere med succes. Kurset arbejder med vegetarretter, veganske retter og med retter, hvor man stækker smagen af kød og dermed bruger meget mindre af en bedre kvalitet.
Temaerne i workshoppen er faglighed, formidling og bæredygtighed.
Kurset kan afholdes alle dage, hvor jeres køkken er ledigt.
Workshoppen planlægges gennem et telefonisk formøde hvor vi gennemgår muligheder for at tilpasse workshoppens indhold til jeres hverdag.
Altså en specialtilrettelagt kursusdag i jeres egne omgivelser i af ca. 6 timers varighed
Tag kontakt for pris, tilgængelige datoer og muligheder for at skabe faglig udvikling i fællesskab.