
‘Hænder & Hoved’ Bagekurser i Kornets Hus
Lækre brød, autolyse & grøn kommunikation En-dags-kursus i Kornets Hus. Der er flere datoer at vælge imellem. Sidste tilmelding 30 dage
Køkkenkulturs kurser er en lærerig ramme, der sætter en sikker kurs mod en bæredygtig fremtid.
Kurserne har altid en lavpraktisk tilgang til de komplicerede problemer, køkkenfolket uundgåeligt møder i den bæredygtige omstilling. Mange af kurserne blander teori og praktik.
Alle kurser kan justeres så det passer ind i jeres udfordringer og jeres hverdag. Kurser og foredrag kan også kombineres.
Tag meget gerne kontakt og spørg til muligheder og ledige datoer
Lækre brød, autolyse & grøn kommunikation En-dags-kursus i Kornets Hus. Der er flere datoer at vælge imellem. Sidste tilmelding 30 dage
Køkkenkultur byder velkommen til et grønt kursus for ledere i store køkkener, hvor du kan styrke din evne til at
Den 23. og 24. april 2024 på SkarildshusKurset starter 10.00 dag 1 og slutter 15.00 dag 2 Sidste tilmelding d.
Der er ikke er ikke 2 køkkener eller 2 skoler der har de samme udfordringer. Derfor kan det ofte være en god ide at få et skræddersyet kursus ind i jeres eget køkken. Vi får ro og gode muligheder for at gå i dybden med jeres hverdag udfordringer, arbejde med jeres kultur i og omkring køkkenet og få tydeliggjort alle de ting I er gode til. Herunder kan I se eksempler på kurser der er afviklet. Tag kontakt hvis I er nysgerrige på at høre mere om hvad jeres helt eget køkkenkursus kan gøre for jeres køkkenkultur.
En praktisk køkkenworkshop der kan afholdes i jeres eget køkken. Hvordan skruer man ned for kødet og undgår dybe panderynker
De frie kostskoler rummer en særlig kultur. En kultur der bygger på tradition. Og det er en god ting. Traditioner
En kursusdag fra 8 til 15 i jeres egne rammer. Skoler og institutioner oplever flere og flere unge med usund
Mange efterskoler er godt i gang med – eller på vej ind i en proces – med øget fokus på
Praktisk workshop og oplæg for ledere, undervisere og køkkenpersonale. Dette arrangement er lige dele inspiration og praktiske redskaber. Her går
Bag Køkkenkultur står Uffe Kjeldgaard Truelsen. Uffe er uddannet kok og AU i ledelse. Uffe har i over 10 år arbejdet med god mad, økologi og bæredygtig omstilling i køkkener og kantiner. Uffe afholder kurser, foredrag og laver også konsulentydelser for kantiner, råvareproducenter og skoler der gerne vil have sat fart på den grønne omstilling i deres hverdag.
Lyder det interessant? Så læs mere her:
…og få besked når der er nye podcast, kurser og tanker om grøn omstilling, bæredygtighed og meget mere. Helt gratis og 100% spam-frit.