Foredrag om bæredygtighed og omstilling i køkkener

Køkkenkultur er en ramme flere forskellige foredrag. Alle foredrag tager udgangspunkt i alt det man kan gøre gennem et måltid – i køkkenet, ved spisebordet og gennem de samtaler man kan få når man spiser. Fælles for alle foredrag er også at fremtiden skal være reelt bæredygtig og at vi skal rykke nu.

Temaerne i foredragene bliver serveret med humor og en pragmatisk tilgang til uundgåelige forandringer i vores måde at spise og producere maden på.

Alle foredrag kan justeres så det passer ind i jeres udfordringer og jeres hverdag. Foredrag og kurser kan også kombineres. Tag meget gerne kontakt og spørg til muligheder og ledige datoer

Skræddersyede foredrag

Herunder kan I se eksempler nogle af de foredrag I kan hive direkte ned fra hylden. Alle foredrag kan justeres så de passer til jeres udfordringer og hverdag. Hvis I er nysgerrige så skal bare tage kontakt, så vi kan få en snak om mulighederne, tilgængelige datoer og priser 

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?