Et kursus i jeres eget efterskolekøkken?

Mange efterskoler er godt i gang med – eller på vej ind i en proces – med øget fokus på verdensmål og bæredygtighed i køkkenet og på resten af efterskolen. Nærværende kursus er tilpasset efterskolers særlige udfordringer, kultur og muligheder.

Køkkenkurset er en blanding af en samtale om værdier og reel handling. Kurset har et grundlæggende fokus på at sikre rammerne for, at jeres køkken kan arbejde ind i en bæredygtig fremtid. Vi skal sidde ned og blive klogere, og så skal vi i køkkenet og arbejde med bæredygtig mad, der virker i en efterskolehverdag.

Kurset henvender sig som udgangspunkt til køkkenpersonalet, men det kan bestemt kun anbefales at lade skolens ledelse eller enkelte lærere deltage i kurset.

Kursets udgangspunkt er, at bæredygtighed i grove træk er: Flere lokale sæsonprodukter, mere økologi, mindre kød og færre engangsartikler.

Med et bæredygtigt udgangspunkt kommer vi rundt i:

Retter med masser af grønt og masser af smag.

Kostpolitik – Fra verdensmål til nye mål i hverdagen.

Elever der skal være med – og hvad de skal lære i køkkenet?

Om ændrede rutiner kan skabe nye muligheder for de ansatte?

Stemningen omkring køkkenet – hvordan taler lærere, elever og køkkenpersonale med hinanden?

Alle efterskolers udgangspunkt er forskelligt og det er der, vi starter. Sammen tilpasser vi et program for dagen, som giver mening for jer, på vejen hen mod et mere bæredygtigt efterskoleliv.

Prisen på kurset: 8500 kr. – prisen er eksklusiv moms og transportomkostninger.

Prisen dækker:

Et telefonisk formøde der skal afdække jeres ønsker og muligheder for at tilpasse kursets indhold til jeres hverdag

En specialtilrettelagt kursusdag i jeres omgivelser i tidsrummet 8.00 -14.00

En telefonisk opfølgningssamtale der skal være med til at sikre, at I kommer hele vejen fra vision til hverdag.

Spørgsmål og bestilling af kurset via uffe@koekkenkultur.dk eller 26130583

Kurset kan afholdes alle dage, hvor jeres køkken er ledigt.

De aktuelle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen skal kunne overholdes for at vi kan afvikle kurset.

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?