Claus Meyer på besøg i mit køkken

Der er flere madmennesker og kokke der inspirerer mig til at arbejde på at hæve kvaliteten, i de køkkener jeg har kontakt med – MEN for mig, er der ingen over Claus Meyer. Han har været hovedinspirationen for horneManifestet og hovedmanden bag det nye nordiske køkken og den genfundne forståelse for sæsoner og lokale råvarer i de danske køkkener. Så det vil være en underdrivelse at sige jeg var glad og stolt, da jeg blev ringet op af Bo Geertsen, direktør for Erhverv Hjørring, og spurgt om jeg ville have besøg af Claus Meyer i Hornes køkken. Stoltheden blev ikke mindre da Bo begrundede, valget af os som stop på rundturen, med at Horne Efterskole og det køkken jeg har udviklet, er værd at fremhæve, når talen falder på mad, kvalitet og innovation! Meyer var inviteret på en gastronomisk rundtur i Hjørring kommune af Hjørring ErhvervsCenter og Erhverv Hjørring før han skulle holde hovedtalen ved erhvervsforeningens nytårskur. En hovedtale der i øvrigt virkeligt inspirerede, til at arbejde mod mere kvalitet, i de danske køkkener. Inden aftenen var helt omme gik jeg op til Meyer sagde pænt tak for i dag og udstyret med et klask på skulderen, og en opfordring til at fortsætte mit arbejde, gik jeg glad hjem efter en helt eventyrlig dag på jobbet!

Hvis I kigger godt efter på billedet, så kan I godt se en let rødmen i mine kinder, over at Claus havde lyst til at besøge mit køkken:-)

Erhverv Hjørrings artikel

Bæredygtigt