Claus Meyer på besøg i mit køkken

Der er flere madmennesker og kokke, der inspirerer mig til at arbejde på at hæve kvaliteten, i de køkkener jeg har kontakt med. MEN for mig, er der ingen over Claus Meyer. Han har været hovedinspirationen for horneManifestet og hovedmanden bag det nye nordiske køkken og den genfundne forståelse for sæsoner og lokale råvarer i de danske køkkener. Så det vil være en underdrivelse at sige, jeg var glad og stolt, da jeg blev ringet op af Bo Geertsen, direktør for Erhverv Hjørring, og spurgt, om jeg ville have besøg af Claus Meyer i Hornes køkken. Stoltheden blev ikke mindre, da Bo begrundede valget af os, som stop på rundturen, med, at Horne Efterskole og det køkken, jeg har udviklet, er værd at fremhæve, når talen falder på mad, kvalitet og innovation! Meyer var inviteret på en gastronomisk rundtur i Hjørring kommune af Hjørring ErhvervsCenter og Erhverv Hjørring, før han skulle holde hovedtalen ved erhvervsforeningens nytårskur. En hovedtale der i øvrigt virkelig inspirerede til at arbejde mod mere kvalitet i de danske køkkener. Inden aftenen var omme, gik jeg op til Meyer, og sagde pænt tak for i dag –  blev udstyret med et klask på skulderen og en opfordring til at fortsætte mit arbejde. Jeg gik glad hjem efter en helt eventyrlig dag på jobbet!

Hvis I kigger godt efter på billedet, kan I godt se en let rødmen i mine kinder over, at Claus havde lyst til at besøge mit køkken:-)

Erhverv Hjørrings artikel

Bæredygtigt