Et måltid om dagen

Midt i første nedlukning fik jeg en tanke. Kan måltidet være grundlaget for et netværk der kan binde virksomheder og hjemløse bedre sammen? Kan man lave en platform der gør det nemmere for virksomhederne at gøre en reel forskel i hverdagen for hjemløse og for de mennesker der knokler for at støtte dem i deres hverdag? Svaret får vi lige om lidt! Jeg er sammen med de gode folk hos Hus Forbi gået hele vejen fra spirende ide til et (meget snart) flyvefærdigt projekt. Jeg glæder mig til at se om vingerne og ideerne kan bære og om vi i fællesskab kan lave et stærkt netværk der kan løfte hele måltidet for mange udsatte mennesker i Danmark.

Jeg er blevet hyret som daglig leder af projektet og jeg håber jeg får skide travlt!

Vi letter senest 1. maj – med hjemmeside og meget mere….

Følg med på Facebook