Klimatestamentet på P1

Jeg sad en fredag morgen, drak min kaffe helt stille og roligt med udsigten over markerne og nød, at jeg havde en fridag. Pludselig dukker der en stemme frem i radioen, der virker bekendt.

Dan Grønbech, er manden bag stemmen og en journalist, jeg før har arbejdet sammen med, da han arbejdede på P4 Nordjylland. Han er begyndt at lave en programrække om klimaet sammen med Anders Morgenthaler. 1. program handlede om tøj. Og mens jeg nød programmet, begyndte jeg at tænke på, at den måde jeg laver og tænker mad på i Horne, kunne være et godt indspark i debatten, – hvis Dan og Anders ville lave et program om, hvordan maden, påvirker vores udledning af CO2.

Jeg sendte en mail med mine tanker og resultater. Heldigvis blev de en del af 2. afsnit i Klimatestamentet. Et – efter min mening – godt radioprogram, der tør at prikke til vanerne og sætte fokus på omlægning til økologi og mindskning af CO2-udledning.

Hør Klimatestamentet

Omlægning til økologi