Klimatestamentet på P1

Jeg sad en fredag morgen og drak min kaffe helt stille og roligt med udsigten ud over marken og nød at jeg havde en fridag. Lige pludseligt, dukker der en stemme frem i radioen, der virker bekendt.

Dan Grønbech, er manden med stemmen og en journalist, jeg før har arbejdet sammen med, da han arbejdede på P4 Nordjylland. Han er begyndt at lave en programrække, om klimaet sammen med Anders Morgenthaler. 1. program handlede om tøj og mens jeg nød programmet, begyndte jeg at tænke på, at den måde jeg laver og tænker mad på i Horne, kunne være et godt indspark i debatten, hvis Dan og Anders ville lave et program om hvordan maden, påvirker vores udledning af Co2.

Jeg sendte en mail med mine tanker og resultater. Heldigvis blev de en del af 2. afsnit af Klimatestamentet. Et efter min mening, godt radioprogram der tør at prikke til vanerne og sætte fokus på omlægning til økologi og Co2

Hør Klimatestamentet

Omlægning til økologi