To kød or not to kød….

Som en sidehistorie til min radiooptræden i Klimatestamentet på P1 blev der lavet en artikel, der går lidt mere i dybden med, hvad og hvordan vi gør i praksis i horneKøkkenet – for at skabe mere kvalitet i maden. Hvis man læser artiklen, så fremgår det, at vi har skåret ca. 10 procent ned på kødmængden og flyttet resurserne hen til råvarer af økologisk og/eller lokal oprindelse. DR valgte at ligge artiklen op på deres Facebookside, – og så skete der noget interessant. Artiklen og jeg blev overdynget med alt muligt usagligt, og fælles for dem alle var, at der ikke var nogen af dem, der havde læst artiklen. Man må meget gerne være uenig med mig i mine betragtninger, – jeg bliver endda glad, når det sker – for jeg elsker at diskutere, hvordan man kan ændre vores måde at forbruge og tænke råvarer og måltider på.

26 gram kød – Artiklen

økologiomlægning