To kød or not to kød….

Som en sidehistorie til min radiooptræden i Klimatestamentet på P1 Blev der lavet en artikel, der gik lidt mere i dybden med hvad, og hvordan vi gør i praksis i horneKøkkenet, for at skabe mere kvalitet i maden. Hvis man læser artiklen, så fremgår det at vi har skåret ca. 10 procent ned på kødmængden, og flyttet resurserne hen til råvarer, af økologisk og/eller lokal oprindelse. DR valgte at ligge artiklen op på deres Facebookside og så skete der noget interessant. Artiklen og jeg blev overdynget med alt muligt usagligt, og fælles for dem alle var at det ikke var nogen af dem der havde læst artiklen. Man må meget gerne, være uenig med mig, i mine betragtninger – jeg bliver endda glad, når det sker  – for jeg elsker at diskutere om hvordan, man kan ændre på vores måde forbruge og tænke råvarer og måltider på.

26 gram kød – Artiklen

økologiomlægning