Hvad siger kunderne?

“I foråret 2020 har Efterskolerne, og projektet Fælles Forandring, samarbejdet med Uffe om at sætte fokus på det bæredygtige efterskolekøkken. Under Corona-nedlukningen afholdt Uffe, med stor succes, et webinar for ansatte i køkkenerne med titlen “Fremtidens efterskolekøkken”. Uffe afholdt ligeledes et motiverende og energifyldt webinar for efterskoleelever; “Bliv bæredygtig boss i eget køkken”.  Tilmed var Uffe TV-kok på vores online festival. Uffe er først og fremmest en dygtig og erfaren kok. Tilmed er han en dygtig formidler, som brænder for det bæredygtige køkken og kan levere både læring, kompetencer og motivation til både ansatte og elever. Webinarene ligger fortsat tilgængelige for nysgerrige i efterskoleverdenen. Vi ser frem til at samarbejde med Uffe og Køkkenkultur i fremtiden!”

 

Charlotte Hedevang Nielsen, Projektleder Fælles Forandring, august 2020

 

Som topatlet er det enormt vigtigt med den rette ernæring. Det er vigtigt, at maden er rigtigt sammensat, så spillerne får den rette mængde og fordeling af næringsstoffer. Dette er specielt vigtigt for at kunne præstere til træning og kamp, men også i forhold til restitutionen. I AaB spiser spillerne morgenmad og frokost sammen hver dag. Det er derfor vigtigt med en varieret og spændende kost, så spillerne har lyst til at fylde energidepoterne op før og efter træning.
I forløbet med Uffe har vores køkkendame været igennem et uddannelsesforløb. Uffe har været her i klubben et par gange og afholdt møder og været med omkring madlavningen dagen igennem. Desuden har vores køkkendame været en tur med Uffe i hans køkken. Begge dele har givet et godt udbytte, hvor spillere og stab straks har kunnet mærke en øget variation i retterne og et bedre fokus på råvarer.
Uffe har blandt andet foreslået, at AaB i højere grad benytter sig af lokale råvarer i sæson. AaB brander sig på at være hele Nordjyllands hold, hvorfor det også vil være naturligt, at AaB’s køkken i høj grad benytter sig af lokale producenter.
Igennem hele processen har jeg oplevet Uffe som professionel, idérig og meget inspirerende i forhold til udvikling af kostpolitik og køkkenpersonalets færdigheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Uffe, hvis jeres køkken trænger til et løft.

 

Morten Bredsgaard Randers Thomsen – Fysisk træner, AaB A/S

 

På Tolne Efterskole har Uffe været underviser på et inspirationskursus for undervisere inden for specialundervisning.
Uffes indstilling til madlavning tiltaler mig: mad med gode, sunde råvarer, gerne økologiske, brug af årstidens grøntsager og råvarer indkøbt så vidt muligt i nærområdet. Samtidig har han øje for, at intet skal gå til spilde, og han bruger hver en rest til nye spændende retter.
Der er ingen tvivl om, at Uffe er mester inden for sit fag, og samtlige kursister tog hjem fra kurset fyldt med ny inspiration til hverdagsretter i hvert deres storkøkken.
Forhåbentligt flasker det sig, så det bliver muligt at afholde kursus sammen med Uffe igen.

 

Elsebeth Vestergaard – Lærer, Tolne Efterskole