Hvad siger kunderne?

“Vi har på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt været utroligt glade for den hjælp Uffe har givet vores køkken. På et tidspunkt hvor køkkenet var i knæ kaldte vi på Uffe som straks havde mod på opgaven. Uffe var med hans positive væsen og hans store viden omkring samarbejde i et køkken en uvurderlig hjælp. Uffe hjalp i hele processen fra det første møde hvor køkkenet igen skulle fungere og så frem til ansættelsen af en ny køkkenleder. Uffe var med til at “tænde” nogle grønne ideer i vores køkkenpersonale, ideer som personalet efterfølgende kunne arbejde videre med. Efter Uffe er stoppet har vi fortsat anvendt kurser hos Uffe da dette har været et stort ønske ved køkkenets personale. Jeg vil til hver en tid anbefale Uffe hvis man skal have nye ideer eller anden hjælp til inspiration i køkkenet.”

Andreas Larsen, Forstander Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt, September 2021

“I foråret 2020 har Efterskolerne, og projektet Fælles Forandring, samarbejdet med Uffe om at sætte fokus på det bæredygtige efterskolekøkken. Under Corona-nedlukningen afholdt Uffe, med stor succes, et webinar for ansatte i køkkenerne med titlen “Fremtidens efterskolekøkken”. Uffe afholdt ligeledes et motiverende og energifyldt webinar for efterskoleelever; “Bliv bæredygtig boss i eget køkken”.  Tilmed var Uffe TV-kok på vores online festival. Uffe er først og fremmest en dygtig og erfaren kok. Tilmed er han en dygtig formidler, som brænder for det bæredygtige køkken og kan levere både læring, kompetencer og motivation til både ansatte og elever. Webinarene ligger fortsat tilgængelige for nysgerrige i efterskoleverdenen. Vi ser frem til at samarbejde med Uffe og Køkkenkultur i fremtiden!”

 Charlotte Hedevang Nielsen, Projektleder Fælles Forandring, august 2020

Som topatlet er det enormt vigtigt med den rette ernæring. Det er vigtigt, at maden er rigtigt sammensat, så spillerne får den rette mængde og fordeling af næringsstoffer. Dette er specielt vigtigt for at kunne præstere til træning og kamp, men også i forhold til restitutionen. I AaB spiser spillerne morgenmad og frokost sammen hver dag. Det er derfor vigtigt med en varieret og spændende kost, så spillerne har lyst til at fylde energidepoterne op før og efter træning.
I forløbet med Uffe har vores køkkendame været igennem et uddannelsesforløb. Uffe har været her i klubben et par gange og afholdt møder og været med omkring madlavningen dagen igennem. Desuden har vores køkkendame været en tur med Uffe i hans køkken. Begge dele har givet et godt udbytte, hvor spillere og stab straks har kunnet mærke en øget variation i retterne og et bedre fokus på råvarer.
Uffe har blandt andet foreslået, at AaB i højere grad benytter sig af lokale råvarer i sæson. AaB brander sig på at være hele Nordjyllands hold, hvorfor det også vil være naturligt, at AaB’s køkken i høj grad benytter sig af lokale producenter.
Igennem hele processen har jeg oplevet Uffe som professionel, idérig og meget inspirerende i forhold til udvikling af kostpolitik og køkkenpersonalets færdigheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Uffe, hvis jeres køkken trænger til et løft.

Morten Bredsgaard Randers Thomsen – Fysisk træner, AaB A/S 

På Tolne Efterskole afholder vi hvert år en weekend med mange forskellige kurser. Vi kalder det Tolnedagene. I år har vi haft fornøjelsen af at have Uffe med som underviser på kurset Efterskolekøkkenet. Uffe har været meget inspirerende. Nem at arbejde sammen med. Meget velforberedt. God til at holde aftaler. Nem at få fat i. Han er kreativ, opfindsom og så er han en særdeles god underviser. Vi kan kun anbefale Uffe.

Gitte Hesselholt, Kursusleder Tolne Efterskole, September 2021

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?