Få styr på surdejen, bag billige brød og få fif til at flere vælger din grønne mad
Tag en køkkenkollega under armen eller tag alene afsted på bagekursus og inspiration til at skabe grønne forandringer i dit køkken.
Kurset er målrettet køkkenpersonale i alle køkkener, der bager deres eget brød.
En-dags-kursus i Kornets Hus – 21. januar 2025
(tilmelding senest 21. december)
inkl. materialer og forplejning – ex. moms
Det var virkelig lærerigt! Vi er helt grønne i surdej. Vi har bagt brød i dag 🙂 Og de er perfekte!
Velkommen til en spændende bagedag
Kom på bagekursus og få inspiration til at skabe små grønne forandringer i dit køkken. Kurset er målrettet køkkenpersonale i alle køkkener, der bager deres eget brød.
På kurset Surdej, billige brød og nudging med grøn kommunikation kan du komme på et anderledes, sjovt og inspirerende bagekursus i det smukke Kornets Hus.
Du skal lære at bage i bageriet og blive klogere på surdej, kornsorter og at putte mere grønt i brødet. Dagen bliver krydret med fif til troværdig grøn kommunikation og få flere til at vælge grønt med såkaldt ‘nudging’ og adfærdsdesign.
Amanda er ekspert i surdej og hjælper dig, så du også kan få styr på den af og til drilske surdej. Du lærer at bage flotte, ‘grønne’ og billige brød. Mens brødet hæver, får du tips til få flere til at vælge de grønne og grove alternativer på buffeten eller menukortet.
Med hænderne skal du i bageriet og have fingrene i surdejen, møde nye korntyper og bageteknikker.
Amanda tager dig hele vejen omkring surdejens mysterier. Du skal bage pizza med hæve-teknikken autolyse og i en tid hvor ressourcerne er små, har vi fokus på, hvordan du bager lækre, flotte brød for færre penge og som strækker længere.
Med hovedet, skal du inspireres mens dejen hæver. Vi tanker dig op med inspiration og tips til, hvordan du kan fjerne folks modstand mod fx grøn mad, fuldkorn og nye kostråd.
Du bliver introduceret til, hvordan vi som mennesker kan ændre adfærd, og hvordan små, simple nudges kan få dine gæster til at vælge mere grøn og groft allerede i morgen.
Vi glæder os til at være sammen med dig.
Håber vi ses?
Køkkenkultur
Er kurset noget for dig?
- Arbejder du i et køkken, hvor I bager jeres eget brød?
- Vil du gerne have helt styr på surdejen, hæve med autolyse og udfordre dine egne bageopskrifter og teknikker, og samtidig kunne bage ‘grønt’, lækkert og billigt?
- Vil du være lidt skarpere på, hvordan kommunikation kan hjælpe dig til at flere vælger grønt og groft, og have konkrete tips til at ‘nudge’ dine gæster til flere grønne valg ved buffeten?
- Vil du gerne dele tips og erfaring med ca. 15-20 andre køkkenfolk, der står med nogle af de samme udfordringer som dig selv?
Så er kurset noget for dig.
Kurset kort
- Boller og kaffe og introduktion
- Bagetid: Få styr på surdejen og autolyse
- Hævetid: Hvad styrer vores 'grønne' adfærd og hvad kan grøn kommunikation gøre for at ændre den?
- Bag selv surdejs-pizza-til frokost
- Bagetid: Sådan bager du billige, mættende og flotte brød
- Hævetid: Sådan kan du få flere til at vælge grønt og groft i dit køkken
- Kaffe og friskbagte cookies
- Spørgsmål, afbagning og tag din egen surdej med hjem
- Tak for i dag
Kursusleder: Mads Michelsen
Du kommer til at møde:
Amanda Axelsen
Amanda er uddannet bager og blev honoreret med guldmedalje til sin svendeprøve.
Udover at stå for bagværket til Kornets Hus’ cafe, har Amanda også fokus på produktudvikling, test af nye opskrifter og forsøg med korn på nye måder i både det søde og salte bagværk.
Du kan møde Amanda på Kornets Hus’ bagekurser, hvor hun deler ud af sin store viden som underviser
Mads Michelsen
Kommunikationskonsulent og ordsmed
Mads har arbejdet med kommunikation i 15 år. Han viser vejen til at ændre adfærd og holdninger – både til varer og idéer.
Han giver dig dig helt konkrete tips til at få folk omkring dig til at vælge de grønne og sunde tiltag i køkkenet.
Ord og små ‘nudges’ ændrer holdninger og adfærd. Holdninger ændrer adfærd. Så Mads viser dig, hvordan dine ord kan ændre dine gæster, kunder, brugeres eller kollegers adfærd omkring den grønne og sunde mad.
Hvornår?
8.30 til 15.30 på alle kursusdage. Se tilgængelige datoer nedenfor.
Pris
Pris 1.795 kr. pr. person
inkl. materialer og forplejning – ex. moms
Tilmeldingsfrist
Se sidste frist for tilmelding, ud for hver kursus, herunder.
OBS!
Max 20 deltagere.
Udfyld formularen
Efter tilmelding
Du modtager en kvittering på mail.
Frem til 6 uger før kursusdagen kan betalingen refunderes, herefter er tilmeldingen bindene.
Ret til ændringer og aflysning på grund af for få tilmeldte mv. forbeholdes.
Spørgsmål?
Er der spørgsmål så ring på 2613 0583 eller skriv en mail til uffe@koekkenkultur.dk
Kommende Køkkenkultur-kurser
Grønt Køkkentopmøde 2024
Velkommen til Køkkentopmøde for alle som arbejder i et køkken og gerne vil på toppen af den grønne omstilling. Du
Køkkenkulturs Forårskursus 2025
Opdag bælgfrugtens hemmeligheder og find vejen til elevernes maver – og hjerter Tirsdag den 8. til onsdag 9. april 2025
Grønt lederkursus for køkkenfolk i store køkkener 2025
Køkkenkultur byder igen i 2025 velkommen til et grønt kursus for ledere i store køkkener. På dette to-dages kursus, kan du som