Grønt bagekursus til køkkenpersonale i Kornets Hus

Få styr på surdejen, bag billige brød og få fif til at flere vælger din grønne mad

Tag en køkkenkollega under armen eller tag alene afsted på bagekursus og inspiration til at skabe grønne forandringer i  dit køkken.

Kurset er målrettet køkkenpersonale i alle køkkener, der bager deres eget brød. 

En-dags-kursus i Kornets Hus – 21. januar 2025
(tilmelding senest 21. december)

 Pris 1.795 kr. pr. person

inkl. materialer og forplejning – ex. moms

Det var virkelig lærerigt! Vi er helt grønne i surdej. Vi har bagt brød i dag 🙂 Og de er perfekte!

Velkommen til en spændende bagedag 

Kom på bagekursus og få inspiration til at skabe små grønne forandringer i  dit køkken. Kurset er målrettet køkkenpersonale i alle køkkener, der bager deres eget brød. 

På kurset Surdej, billige brød og nudging med grøn kommunikation kan du komme på et anderledes, sjovt og inspirerende bagekursus i det smukke Kornets Hus.

Du skal lære at bage i bageriet og blive klogere på surdej, kornsorter og at putte mere grønt i brødet. Dagen bliver krydret med fif til troværdig grøn kommunikation og få flere til at vælge grønt med såkaldt ‘nudging’ og adfærdsdesign.

Amanda er ekspert i surdej og hjælper dig, så du også kan få styr på den af og til drilske surdej. Du lærer at bage flotte, ‘grønne’ og billige brød. Mens brødet hæver, får du tips til få flere til at vælge de grønne og grove alternativer på buffeten eller menukortet.

Med hænderne skal du i bageriet og have fingrene i surdejen, møde nye korntyper og bageteknikker. 

Amanda tager dig hele vejen omkring surdejens mysterier. Du skal bage pizza med hæve-teknikken autolyse og i en tid hvor ressourcerne er små, har vi fokus på, hvordan du bager lækre, flotte brød for færre penge og som strækker længere.

Med hovedet, skal du inspireres mens dejen hæver. Vi tanker dig op med inspiration og tips til, hvordan du kan fjerne folks modstand mod fx grøn mad, fuldkorn og nye kostråd. 

Du bliver introduceret til, hvordan vi som mennesker kan ændre adfærd, og hvordan små, simple nudges kan få dine gæster til at vælge mere grøn og groft allerede i morgen.

Vi glæder os til at være sammen med dig.

Håber vi ses?

Køkkenkultur

Er kurset noget for dig?

  • Arbejder du i et køkken, hvor I bager jeres eget brød?
  • Vil du gerne have helt styr på surdejen, hæve med autolyse og udfordre dine egne bageopskrifter og teknikker, og samtidig kunne bage ‘grønt’, lækkert og billigt?
  • Vil du være lidt skarpere på, hvordan kommunikation kan hjælpe dig til at flere vælger grønt og groft, og have konkrete tips til at ‘nudge’ dine gæster til flere grønne valg ved buffeten?
  • Vil du gerne dele tips og erfaring med ca. 15-20 andre køkkenfolk, der står med nogle af de samme udfordringer som dig selv?
 

Så er kurset noget for dig.

Kurset kort

Kursusleder: Mads Michelsen

Du kommer til at møde:

Amanda Axelsen
Bager og produktudvikler
 

Amanda er uddannet bager og blev honoreret med guldmedalje til sin svendeprøve.

Udover at stå for bagværket til Kornets Hus’ cafe, har Amanda også fokus på produktudvikling, test af nye opskrifter og forsøg med korn på nye måder i både det søde og salte bagværk.

Du kan møde Amanda på Kornets Hus’ bagekurser, hvor hun deler ud af sin store viden som underviser 

Mads Michelsen
Kommunikationskonsulent og ordsmed

Mads har arbejdet med kommunikation i 15 år. Han viser vejen til at ændre adfærd og holdninger – både til varer og idéer.

Han giver dig dig helt konkrete tips til at få folk omkring dig til at vælge de grønne og sunde tiltag i køkkenet. 

Ord og små ‘nudges’ ændrer holdninger og adfærd. Holdninger ændrer adfærd. Så Mads viser dig, hvordan dine ord kan ændre dine gæster, kunder, brugeres eller kollegers adfærd omkring den grønne og sunde mad.

Hvornår?

8.30 til 15.30 på alle kursusdage. Se tilgængelige datoer nedenfor.

Hvor?

Kornets Hus 
Guldagervej 501
9800 Hjørring

kornetshus.dk

Pris

Pris 1.795 kr. pr. person

inkl. materialer og forplejning – ex. moms

Tilmeldingsfrist

Se sidste frist for tilmelding, ud for hver kursus, herunder.

OBS!

Max 20 deltagere.

Udfyld formularen
Efter tilmelding

Du modtager en kvittering på mail. 

Frem til 6 uger før kursusdagen kan betalingen refunderes, herefter er tilmeldingen bindene.

Ret til ændringer og aflysning på grund af for få tilmeldte mv. forbeholdes.

Spørgsmål?

Er der spørgsmål så ring på 2613 0583 eller skriv en mail til uffe@koekkenkultur.dk 

Kommende Køkkenkultur-kurser

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?