
Stavros Vastardis
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Stavros Vastardis. Stavros er, som navnet måske antyder, græsk og et

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Stavros Vastardis. Stavros er, som navnet måske antyder, græsk og et

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Troels Bang Andersen. Troels er landmand og driver det konventionelle svinebrug

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken kommer vi til højbords med Dennis Kindberg. Dennis er uddannelseschef på EUC Nord i

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Johannes Vestergaard. Johannes er centerleder af Kornets Hus – en arkitektonisk

Der er måske nogle mennesker, der vil kalde Mads for en tosset drømmer og sige, at projektet ikke er realistisk,

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Gregory Hamilton Miller. Eller bare Greg. En amerikaner der ad snørklede

I 1. afsnit af den 2. sæson af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Elias Hall. Elias er uddannet økologisk landmand.

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Helene Drewsen. Helene er underviser i madkundskab på UCN i Hjørring.

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med René Langdahl Jørgensen. René er i denne sammenhæng først og fremmest

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Uffe Nielsen. Uffe er en mand med uhyggelig mange jern i

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Martin Skamriis Andreasen. Martin er en ung og energisk landmand, der

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Allan, og jeg må indrømme, at det krævede lidt benarbejde før,

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Simon Emil Schiøtt Christensen. I daglig tale bare Simon. Simon er

I anden episode af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Dorte Thomsen. Dorte er den glade ejer af Orkidegården ved Tornby

I første udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Finn Møller, der er råvarechef på Fiskeauktion Nord – en helt