Uffes Samtalekøkken – hvad er det?
 
Jeg taler med mennesker som ved noget om mad, råvarer og måltidet. Jeg vil sammen med et passioneret menneske, tale om hvordan vi får et større fokus på den mad vi spiser, hvordan vi producerer klogere og forbruger klogere. Udgangspunktet for samtalen er, alt det maden gør ved os selv og den jord vi bor på. – og som i et rigtigt køkken så ved man aldrig hvad det sker når snakken går hen over køkkenbordet – der er plads til historier fra de 7 verdenshave og til ideer der kan gøre en forskel.
 
I Mit samtalekøkken kan du lytte med i en samtale der måske kan give dig mere lyst til at bruge tid på at lave mad og give mere mod til at lege med alle de lækre råvarer, vi bor tæt på.
 
Mad og måltidet kan være kilde til mange gode ting – begejstring, store oplevelser, hygge og bæredygtige løsninger – men mad og måltidet kan også skabe store udforinger med store co2 udledning, pesticider i grundvandet, dårlig ernæring og andre problemer der skal løses i en fart.

Episoder

Elias Hall

I 1. afsnit af den 2. sæson af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Elias Hall. Elias er uddannet økologisk landmand.

Lyt nu »

Helene Drewsen

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Helene Drewsen. Helene er underviser i madkundskab på UCN i Hjørring.

Lyt nu »

Uffe Nielsen

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Uffe Nielsen. Uffe er en mand med uhyggelig mange jern i

Lyt nu »

Dorte Thomsen

I anden episode af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Dorte Thomsen. Dorte er den glade ejer af Orkidegården ved Tornby

Lyt nu »

Finn Møller

I første udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Finn Møller, der er råvarechef på Fiskeauktion Nord – en helt

Lyt nu »