Gregory Hamilton Miller

I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Gregory Hamilton Miller. Eller bare Greg. En amerikaner der ad snørklede og meget spændende omveje er landet med fødderne solidt plantet i Vendsyssel. Greg er først og fremmest en superflink mand. Gæstfriheden og kærligheden er tydelig og varm, fra du kommer ind, og til du igen – efter en spændende samtale – står ude på gaden. Keramik, burgere, kurser, musik, pizzaer, et B & B og en lille café fylder den gamle Tolne Gjæstgivergaard, som Greg har købt sammen med Janne. Vi taler om dansk madkultur, det skæve, kunst og håndværk. Jeg blev på cirka 1 time inviteret på 2 rejser ud i verden og med til at lave 2 popup køkkener sammen med Greg, og jeg har lyst til at sige ja – til det hele! Hvis jeg skal sige det kort, så må jeg sige, at – Greg elsker livet, og livet elsker Greg – og det er tydeligt at mærke, at de gamle stuer er fyldt med en solid varme fra brændeovnen og en lyst til at skabe et sted, du ikke finder mange andre steder i verden.