Curry med broccoli og spinat

Det skal du bruge:

250 g broccoli i små stykker, gerne stok

125 g hakket spinat – frisk eller frossen

2 grønne chilier i fine ringe

1 tsk gurkemeje

1 tsk salt

1 dl vand

1 løg i ringe

½ tsk paprika

2 spsk revet ingefær

2 spsk yoghurt naturel

Chilipulver

Evt. ristede cashewnødder til at drysse med

– en lille portion der passer i mængde som tilbehør til ca. 4 personer – gang den op og den er god som hovedret

Sådan gør du:

Broccoli, spinat, grøn chili, gurkemeje, salt og vand koges sammen, indtil broccolien og spinaten er kogt helt ud. Giv det en tur med blenderen og stil til side, mens der gøres klar til sautering. Løget steges gyldent i olie. Paprika og ingefær simrer med, inden yoghurt tilsættes under omrøring. Ibland broccoli-spinatblandingen og lad det småkoge ved svag varme i 10-15 minutter. Smag til med salt, peber og chilipulver. Kan serveres med raita, ris og fladbrød.

Opskriften er kraftigt inspireret – vel nærmest tyvstjålet – fra ”Mit Pakistanske køkken” af Rushy Rashid

Velbekomme!