Det skal du bruge:
350 g kartoffel
1 løg
240 g kogte kikærter
1 fed hvidløg
2 spsk grønne linser
1 ds kokosmælk
1 kanelstang
Lidt citronskal og eller saft
Karry efter smag – 1 spsk er et fint sted at starte med en helt almindelig karry
Salt og peber
Sådan gør du:
Skræl kartofler og skær dem i tern 2 x 2 cm. Pil løg og hvidløg og hak det groft. Sautér løg, kartofler og hvidløg lidt. Tilsæt karry og sautér lidt igen. Tilsæt derefter linser, kanelstang, kikærter og kokosmælk, og lad retten simre under låg. Det er sikkert en god ide at tilsætte lidt vand undervejs, så karryen ikke koger tør. Koges til kartoflerne er møre men stadig har bid. Ca. 20 minutter. Servér med ris, naanbrød eller noget i den dur…
Velbekomme!