Curry med kikærter og kartoffel

Det skal du bruge:

350 g kartoffel

50 g løg (1 stk)

240 g kogte kikærter

1 fed hvidløg

2 spsk grønne linser

1 ds kokosmælk

1 kanelstang

Lidt citronskal og eller saft

Karry efter smag – 1 spsk er et fint sted at starte med en helt almindelig karry

Salt og peber

Sådan gør du:

Skræl kartofler og skær dem i tern 2 x 2 cm. Pil løg og hvidløg og hak det groft. Sautér løg, kartofler og hvidløg lidt uden at retten tager farve. Tilsæt karry og sautér lidt igen. Tilsæt derefter linser, kanelstang, kikærter og kokosmælk, og lad retten simre under låg. Det er ganske sikkert en god ide at tilsætte lidt vand undervejs, så karryen ikke koger tør eller bliver for tyk. Karryen koges til kartoflerne er møre men stadig har bid det tager ca. 20 minutter alt efter størrelsen på kartoflerne. Servér med ris, perlebyg, eller bulgur til. Og så plejer et godt naanbrød og lidt grønne sager også at falde i god jord…

Velbekomme!

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?