Hønsesalat

Det skal du bruge:

200 g kogt hønsekød

200 g champignon

1 spsk finthakket rødløg

2 stk finthakket cornichon

10 stk finthakket kapers

1 tsk grov sennep – eller lidt mindre dijon sennep.

2 spsk æble i små tern

3 spsk majonæse – hjemmepisket naturligvis

3 spsk ymer eller tykmælk

Salt og friskkværnet peber

Olie til at stege svampene

Sådan gør du:

Rens svampene og del dem i kvarte. Rist svampene på en varm pande til de får en lækker og gylden stegeskorpe. Stil svampene til side og lad dem køle lidt af. Put ymer, sennep og majo ned i en skål og rør det sammen. Pluk din høne og snit de øvrige ingredienser og put det hele ned i dressingen, rør rundt smag til med salt og peber og lad hønsesalaten trække i 10 minutter. Tilsæt nu svampene, smag igen og juster med mere af det du tænker der mangler.

Velbekomme!