Karrysalat

Det skal du bruge:

2 spsk majonæse

1 spsk creme fraiche

1 spsk rødløg

1 spsk æble gerne med skræl

1 spsk kapers

1 spsk cornichoner  

1 kogt æg

1 tsk karry

Salt og peber

Sådan gør du:

Find en skål. Hak, rødløg, æble, kapers, cornichoner og det kogte æg og put det ned i skålen. Nu tilsættes resten af råvarerne, og der røres, til det er blevet blandet godt rundt. Lad karrysalaten stå i et par minutter for at trække smag, – og smag så til, hvis der er noget, der mangler. Karrysalat kan sagtens laves dagen før, du skal bruge den – det kan måske endda gøre den bedre.

Hjemmelavet karrysalat er et must, hvis du serverer sild, og det gør du selvfølgelig!

Velbekomme!

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?