Det skal du bruge:
500 g kogte kartofler
2 dl ymer
1 dl majo
1 tsk kapers
1 stk cornichon
Toppen af et sommerløg eller 1 spsk. hakket rødløg
1 spsk god sennep
1 spsk krydderurter – dild, estragon eller en anden krydderurt med lakridsnoter
Salt og peber
Sådan gør du:
Skær dine kartofler ud i skiver og stil dem til side. Alt det grønne skal hakkes og puttes op i en skål sammen med resten af ingredienserne. Rør rundt og smag til – dressingen skal være kraftig i smagen, for der skal være smag nok til kartoflerne. Kom nu kartoffelskiverne ned i dressingen og rør rundt, så dressing og kartofler bliver blandet godt. Lad din kartoffelsalat stå i et stykke tid – en time er godt – mere eller mindre kan også bruges. Efter hviletiden røres der rundt, smages til og så kan der evt. tilsættes lidt ymer, hvis kartoffelsalaten er blevet for tør.
Velbekomme!