Lunken couscousalat med grillet agurk

Det skal du bruge:

200 g couscous

1 stk agurk

1 forårsløg

En dusk bronzefennikel eller dild

50 g feta

Lidt koldpresset rapsolie 

Salt 

Friskkværnet peber

Sådan gør du:

Tilbered din couscous efter anvisningen på pakken. Skræl agurken, flæk den på langs og smid agurken på grillen (eller hvis det regner – en tør pande). Agurken skal have, til den har fået tydelige grillmærker. Lad agurken køle lidt af og skær den så ud i halvmåner i en bredde af 2 cm. Dusk og løg hakkes groft. Når du skal anrette, er det bedst at hælde den færdige og stadig lune couscous ud på et fad, og ligge agurk, feta, løg og dusk ovenpå og til slut – salt, friskkværnet peber og en god rapsolie.

Velbekomme!

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?