Det skal du bruge:
400 g gris i tern eller strimler
400 g kartoffel
100 g peanutbutter
1 citron
3 dl æblejuice
2 løg
Frisk chili efter ønsket styrke
Sådan gør du:
Sautér øfferen i lidt fedtstof. Tilsæt chili, grofthakkede løg og kartofler, der er skrællet og skåret i tern i af ca. 2 x 2 cm og sautér lidt videre, indtil løg og kartofler har fået lidt farve. Hæld æblejuice, saften og skallen af citronen over kødet. Tilsæt salt og peber, læg låg på gryden, og lad retten simre, til kød og kartofler er møre – ca. 35 minutter. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand undervejs, for at det ikke koger tør. Tilsæt peanutbutter og lad retten koge op. Smag til med salt, peber og måske lidt æblecidereddike efter behov. Serveres med fladbrød, naanbrød, ris, friskhakket koriander eller noget helt andet.
Velbekomme!