Oksekød i Karry

Det skal du bruge:

400 g oksekød – klump, inderlår mv.

3 stk løg

4 stk gulerod

Karry efter smag – 1 spsk er et fint sted at starte med en helt almindelig karry

Ca. 4 dl. vand

Salt og peber

Sådan gør du:

Skær kødet ud i tern 2×2 cm. Pil løg og hak det groft. Skræl gulerod og skær dem i lidt grove skiver. Sautér kødet først, til det tager lidt farve. Tilsæt løg og gulerod, og lad det stege med i et par minutter. Tilsæt karry og vend rundt et par gange, inden du tilsætter 4 dl vand. Lad retten simre under låg. Det er sikkert en god idé at tilsætte lidt vand undervejs, så karryen ikke koger tør. Koges til kødet er mørt. Serveres med ris, naanbrød eller noget i den dur…

Velbekomme!

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?