Pølsebrød

Det skal du bruge:

12 stk.

275 ml sødmælk

1 æg

400 g hvedemel

25 g gær

1 spsk sukker

1 tsk salt

2 spsk sesamfrø

Sådan gør du:

Put alt op en skål. Ælt dejen i en røremaskine eller i hånden, til dejen er ensartet og smidig – ca 3 minutter. Vej dejen op i klumper af ca. 60 g – eller del dejen i 12 stykker pr. øjemål – og rul dem til pølser, der er lige tykke og 12 cm lange. Læg dejpølserne på en bageplade med 1 centimeters afstand i 2 rækker af 6. Lad brødene hæve til dobbelt størrelse i stuetemperatur under et fugtigt klæde. Hævetiden er ca. 1 time. Pølsebrødene bages ved 190 grader i ca. 11 minutter.

Velbekomme!

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?