Supervision for køkkenansatte i de frie skoler
Har du lyst til at vende hverdagens køkkenudfordringer med et menneske der kender kulturen på de frie kostskoler? Har du
Køkkenkultur er en stor paraply af forskellige muligheder lige fra en kort sparringssamtale på et par timer, til et bæredygtigt løft af hele organisationen, der tager et helt år. Du kan købe en produktion af en podcast, udviklingssamtaler til køkkenpersonalet, sparingssamtaler til ledere, udvikling af opskrifter, gæsteundervisning og meget andet. Vi kan også bare tage en snak over en kop kaffe og se om vi tænker at jeg kan bidrage i jeres organisation med min entusiasme, faglighed og erfaring – hele vejen fra vision til jeres nye og bæredygtige hverdag.
Ring og få en snak om jeres muligheder
Har du lyst til at vende hverdagens køkkenudfordringer med et menneske der kender kulturen på de frie kostskoler? Har du
De frie kostskoler rummer en særlig kultur. En kultur der bygger på tradition. Og det er en god ting. Traditioner
Udvikling af bæredygtige køkkenvisioner i samarbejde med jeres beslutningstagere. Et forløb med coaching, ideudvikling, sparring med køkkenansatte med fokus på
Bag Køkkenkultur står Uffe Kjeldgaard Truelsen. Uffe er uddannet kok og AU i ledelse. Uffe har i knap 20 år arbejdet med god mad, økologi og bæredygtig omstilling i køkkener og kantiner. Uffe afholder kurser, foredrag og laver også konsulentydelser for kantiner, råvareproducenter og skoler der gerne vil have sat fart på den grønne omstilling i deres hverdag.
Lyder det interessant? Så læs mere her:
…og få besked når der er nye podcast, kurser og tanker om grøn omstilling, bæredygtighed og meget mere. Helt gratis og 100% spam-frit.