Skal vi have en madordning?
Et konstruktivt foredrag der sætter fokus på forældrenes og institutionens muligheder for at få en lærerig hverdag, når børn er
Køkkenkultur er en ramme flere forskellige foredrag. Alle foredrag tager udgangspunkt i alt det man kan gøre gennem et måltid – i køkkenet, ved spisebordet og gennem de samtaler man kan få når man spiser. Fælles for alle foredrag er også at fremtiden skal være reelt bæredygtig og at vi skal rykke nu.
Temaerne i foredragene bliver serveret med humor og en pragmatisk tilgang til uundgåelige forandringer i vores måde at spise og producere maden på.
Alle foredrag kan justeres så det passer ind i jeres udfordringer og jeres hverdag. Foredrag og kurser kan også kombineres. Tag meget gerne kontakt og spørg til muligheder og ledige datoer
Herunder kan I se eksempler nogle af de foredrag I kan hive direkte ned fra hylden. Alle foredrag kan justeres så de passer til jeres udfordringer og hverdag. Hvis I er nysgerrige så skal bare tage kontakt, så vi kan få en snak om mulighederne, tilgængelige datoer og priser
Et konstruktivt foredrag der sætter fokus på forældrenes og institutionens muligheder for at få en lærerig hverdag, når børn er
Et slagkraftigt foredrag med inspirerende fortællinger fra processen – fra 0 til over 90 procent økologi – uden at hæve
Et foredrag, der skaber begejstring og grobund for innovation hos fagfolk. Udgangspunktet er, hvordan man skaber en køkkenkultur, hvor det
Bag Køkkenkultur står Uffe Kjeldgaard Truelsen. Uffe er uddannet kok og AU i ledelse. Uffe har i knap 20 år arbejdet med god mad, økologi og bæredygtig omstilling i køkkener og kantiner. Uffe afholder kurser, foredrag og laver også konsulentydelser for kantiner, råvareproducenter og skoler der gerne vil have sat fart på den grønne omstilling i deres hverdag.
Lyder det interessant? Så læs mere her:
…og få besked når der er nye podcast, kurser og tanker om grøn omstilling, bæredygtighed og meget mere. Helt gratis og 100% spam-frit.