Grønt Køkkentopmøde 2025

Køkkentopmøde 2024 var en stor succes med 133 glade køkkenfolk i Højhuset i Herning. Så derfor skal der selvfølgelig være topmøde igen i 2025.

Du kan få besked når tilmeldingen er klar.

Topmødet er for alle som arbejder i et køkken og gerne vil på toppen af den grønne omstilling.

På vores første topmøde i oktober 2024 var 133 deltagere på en dag med viden og inspiration til alle der er top-frustreret, top-udfordret på fagligheden, men også top-motiveret og top-klar på at lykkes med alt det grønne, bælgfrugter, økologi, kostråd, bæredygtighed.

Vi kommer igen i 2025. Programmet kender vi dog ikke endnu. Meld dig til nyhedsbrevet og få besked nå tilmelding og program er klar.

  • Torsdag 23. oktober 2025 – ca. kl. 9 – 15.30
  • Højhuset i Herning
  • Program kommer senere – meld dig til vores nyhedsbrev, så får du besked når det er klar.
  • Tilmeldingsfrist den 1. september 2025 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når tilmelding og program er klar:

Hvem er kurset til?

Kurset er til alle, der laver mad i private eller offentlige køkkener, kantiner, plejehjem, børnehaver, kostskoler, hotel og restaurant eller noget der ligner.

Du arbejder i et køkken, og måske arbejder du her:

  • Kostskole
  • Hotel/konference
  • Restaurant/catering
  • Kantine
  • Hospital
  • Daginstitution
 

eller i et andet professionelt køkken, der er på en grøn rejse og du er nysgerrig på, hvordan du fagligt og personligt bliver dygtigere til at drive en grøn og faglig forandring i et køkken.

Glæd dig! 

Velkommen til Køkkentopmøde for alle, der arbejder i køkken og er på en grøn rejse og gerne vil på toppen af deres grønne omstilling. 

Det er en dag med råd, hjælp og trøst til dig der er top-frustreret, top-udfordret på fagligheden, men også top-motiveret og top-klar på at lykkes med alt det grønne, bælgfrugter, økologi, kostråd, bæredygtighed og en inspirerende dag, der holder din faglighed på toppen.

Topmødet er en sjov og lærerig dag med masser af køkkensnak og en skøn blanding af:

  • Kursus og viden
  • Inspiration og idéer
  • Netværk og sparring med andre køkkenfolk
 

Alt sker i en ramme af grøn viden, bæredygtighed og økologi.

Du skal gå fra topmødet med en større motivation til at arbejde bæredygtigt og en mere solid viden om, hvordan du når dine grønne mål, som fx mere økologi og bælgfrugter, uden at du taber gæster og smag på gulvet eller sprænger banken. 

Lav pris så alle kan være med

Vi ved at køkkenansatte kalder på flere grønne kurser, med høj faglighed, hvor hele eller næsten hele køkkenet kan deltage samtidigt.

Hver gang vi afholder et Køkkenkultur-kursus siger mange “det her burde alle mine kollegaer have hørt”. Derfor har vi med Køkkenkulturs Køkkentopmøde valgt en ny måde at holde kurser på for køkkenansatte på. 

Vi skal nemlig være mange – op til 150 deltagere. Og derfor kan vi gøre kurset så billigt, at alle der vil være med, kan være med.

Tag mange afsted og del erfaringer med hinanden og andre

Tag dine kolleger under armen og brug en dag sammen, hvor I kan møde mange andre, der er på den samme grønne rejse i deres køkken.

På dagen er der god tid til at dele de gode erfaringer med andre køkkener. Det sker både i uformelle rammer over dagens måltider, og mere faste rammer, når vi fordeler os i grupper ud fra interesser. Her er en ordstyrer, der hjælper med, at du kan tale om ideer og viden, der er vigtigst for dig. 

Vi slutter dagen med at samle alle de gode ideer i et ‘slutdokument’, som alle får med hjem, så du har din nye inspiration samlet ét sted, når hverdagen rammer igen.

Elever og lærlinge får rabat

Lærlinge og elever får en solid rabat, så tag de unge med. Det er dem, der skal fortsætte den grønne rejse i fremtiden.

Vi glæder os til at se jer i Herning, og vi er helt sikre på at det bliver en top-fed dag!

Mvh

Uffe Truelsen

Kurset afholdes 23. oktober i Højhuset i Herning

Har du ikke været der før, så glæd dig til en rejse tilbage til de glade 60’ere.

Højhuset i Herning er højt, fordi man i sin tid mente, at den højskole, der skulle bygges i Herning i 1961 også skulle være det. Altså høj.

Så midt i det flade Herning byggede de Herning Højskole som højhus.

I dag er der ikke længere højskole, men konference- og kultur-hotel. Og her skal vi holde topmøde sammen i rammer, der emmer af 60’er nostalgi, men er opgraderet til nutidens standarder.

Køkkenet er godt, socio-økonomisk og gerne grønt og du kan roligt glæde dig til at spise.

Spørgsmål?

Er der spørgsmål så ring på 2613 0583 eller skriv en mail til uffe@koekkenkultur.dk 

Kommende Køkkenkultur-kurser

Skal Uffe sende grøn viden og spiselige forandringer i din inbox?