Stavros Vastardis
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Stavros Vastardis. Stavros er, som navnet måske antyder, græsk og et
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Stavros Vastardis. Stavros er, som navnet måske antyder, græsk og et
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Troels Bang Andersen. Troels er landmand og driver det konventionelle svinebrug
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken kommer vi til højbords med Dennis Kindberg. Dennis er uddannelseschef på EUC Nord i
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Johannes Vestergaard. Johannes er centerleder af Kornets Hus – en arkitektonisk
Der er måske nogle mennesker, der vil kalde Mads for en tosset drømmer og sige, at projektet ikke er realistisk,
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Gregory Hamilton Miller. Eller bare Greg. En amerikaner der ad snørklede
I 1. afsnit af den 2. sæson af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Elias Hall. Elias er uddannet økologisk landmand.
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Helene Drewsen. Helene er underviser i madkundskab på UCN i Hjørring.
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med René Langdahl Jørgensen. René er i denne sammenhæng først og fremmest
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Uffe Nielsen. Uffe er en mand med uhyggelig mange jern i
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Martin Skamriis Andreasen. Martin er en ung og energisk landmand, der
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Allan, og jeg må indrømme, at det krævede lidt benarbejde før,
I denne udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Simon Emil Schiøtt Christensen. I daglig tale bare Simon. Simon er
I anden episode af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Dorte Thomsen. Dorte er den glade ejer af Orkidegården ved Tornby
I første udgave af Uffes Samtalekøkken taler jeg med Finn Møller, der er råvarechef på Fiskeauktion Nord – en helt
Bag Køkkenkultur står Uffe Kjeldgaard Truelsen. Uffe er uddannet kok og AU i ledelse. Uffe har i knap 20 år arbejdet med god mad, økologi og bæredygtig omstilling i køkkener og kantiner. Uffe afholder kurser, foredrag og laver også konsulentydelser for kantiner, råvareproducenter og skoler der gerne vil have sat fart på den grønne omstilling i deres hverdag.
Lyder det interessant? Så læs mere her:
…og få besked når der er nye podcast, kurser og tanker om grøn omstilling, bæredygtighed og meget mere. Helt gratis og 100% spam-frit.